Betrouwbare dienstverlening, van start tot finish

Bij Auto's Verschueren gaan we verder dan alleen de verkoop van wagens.

We zijn gepassioneerd om onze klanten volledig te ontzorgen. Van het soepel overnemen van uw wagen tot lakbescherming, financiering, garantie, pechverhelping en verzekering.

Met onze betrouwbare en transparante aanpak kunt u zorgeloos genieten van uw nieuwe wagen. Laat ons u bijstaan in elke stap van uw autoreis.

Overname

Overname

Als professional weten we bij Auto’s Verschueren perfect wat de restwaarde van je wagen is en geven we steeds de juiste overnameprijs. Je kan daarbij bovendien vertrouwen op onze uitstekende service!

Wat is mijn wagen waard?
Lakbescherming

Lakbescherming

CarCoating, een zusterbedrijf van Auto’s Verschueren, is gespecialiseerd in het beschermen van jouw wagen. Een lakbescherming zorgt voor extra glans, is vuilafstotend en beschermt tegen weerselementen.

Zeker het overwegen waard!

Benieuwd?
Financiering

Financiering

Verkoopsadviseurs bij Auto’s Verschueren zijn erkende kredietadviseurs. Zowel voor klassieke als ballonkredieten, renting en leaseformules werken we samen met Alpha Credit.

Vraag jouw tarief
Garantie en  pechverhelping

Garantie en pechverhelping

Wagens bij Auto’s Verschueren hebben dankzij Real Garant de beste garantievoorwaarden op de markt. Deze garantie is door de klant verlengbaar tot 5 jaar. Een aanrader!
Voor tweedehandswagens reken je op een garantie van 12 maanden.
Dat is all-in: inclusief elektronica zoals navigatie, audio en rijhulpsystemen. Dit met uitzondering van onderhoud of slijtage onderdelen. 

Vraag naar de voorwaarden
Verzekering

Verzekering

Samen met onze partner, Ethias, wordt vrijblijvend een concurrentieel verzekeringsvoorstel aangeboden voor je wagen.

Vergelijk nu!